Hei kaikille! Jonkin aikaa muiden blogeja lueskeltuani, päätin minäkin liittyä joukkoon.:)

Olen siis 21-vuotias nuori nainen Itä-Suomesta, päällimmäisenä kiinnostuksen kohteena tällä hetkellä käsityömaailma ja neuleet erityisesti. Kotoa löytyy kaksi "vauvaa", kissoja siis, ja yksi ukon köriläs. Päivisin käyn usein töissä, illat vietän joko kotosalla, tai tallilla vuokraheppaa hoidellen ja ratsastellen.

Blogini nimi muotoutuu lähinnä siitä, että tapaan aloittaa usein kovin innokkaana jotain uutta neulottavaa, jokin menee pieleen, korjaan kerran, korjaan toisen kerran, jne. kunnes en enää jaksa, ja aloitan taas jotain uutta. Tämän vuoksi valmista syntyy harvoin, mutta kuvia tykkään itse katsella, joten jos niitä ei valmiista töistä tänne usein tule, niin yritän ainakin jonkun kuvan aina sinne tänne muista laittaa. Eläinrakkaasta luonteenlaadustani johtuen kuvia tullaan näkemään myös elukoista, mutta pääasiassa tarkoitus olisi satuilla käsitöiden ihmeellisestä maailmasta.

Että sellaista nyt näin aluksi, olisi mukavaa kuulla myös kommentteja, jos tänne joku eksyy joskus lueskelemaan. Tosin tuntuu että jos pelkästään käsityö-aiheisia blogeja on netti niin pullollaan, että mistä ihmeestä niihin kaikkiin niitä lukijoita riittää?!?!

Ja kokeillaanpa laittaa nyt yksi kuva jo tähän ensimmäiseen otteeseen...209702.jpg

 


Ilmainen www-laskuri


nyt jos laitan laskurin tähän tekstiin, niin toimiiko se jatkossakin?!?*tyhmä ei aina voi ymmärtää*...

 

edit: Laskuri tuntuu toimivan myös tuossa, nyt näyttää 19. Ziina: koitin kyllä tuota että laittaisin sen siihen vapaamuotoiseen laatikkoon (&kokeilin myös niitä kahta muuta vaihtoehtoa), mutta eipä vaan toiminut, ei tullut näkyviin kuin se teksti..tai koodi, tai miksi sitä nyt oikealla nimellä kutsutaankaan..Ja Mikki-herra kiittää kehuista, lisää kuvia hänestä ja Martta-neidistä tulette varmasti näkemään piakkoin.

edit2: Älysin juuri että myös sen laatikko-jutun voi tehdä siinä "koodinäkymässä", ja nyt sain kun sainkin sen laskurin tuonne yläkulmaan "laatikkoon", Kiitos Ziina, olit siis aivan oikeassa.