Kyllä piisais jo tää lumentulo mulle (kohta kaks vuorokautta melkein putkeen). Kiva on kaivaa aamulla autoa hangesta, koittaa päästä ensin edes pihasta lumikinosten yli (kun kukaanhan ei ole vielä viiden jälkeen mitään käynyt auraamassa :[ ), luistella pientä sivuluisua koko matkan töihin, toivoen ettei tule kukaan vastaan, työmaan pihan edustalla koittaa ottaa taas hirmu spurtit että pääsee siellä lumikinoksen yli, ja kuten tänä aamuna kävi, että jäädään kuitenkin siihen kiinni, niin eikun oottamaan kaveria joka tuuppais se verran että pääsee irti... Että semmosta kivaa, ei ihme jos täytyy herätä jo n. klo 04.00, kun työt alkaa vasta klo 06.00. Niin ja matkaan ei normaalisti mene kuin se 5-10 min...

Nyt vielä kun muistan, niin joku kyseli että mistä päin Itä-Suomea olen, niin Mikkelistä tarkemmin sanottuna, tulee Joensuuhuun vähän turhan reippaasti tuota matkaa, pelkkää neuletapaamista näin ajatellen, mitenkään väheksymättä kuitenkaan näiden (varmasti mukavien) tapahtumien arvoa.

Niin ja kissat saa kehuja niin että ropisee, täällä ne tyytävisinä kehräävät ja kiittävät taas saamastaan huomiosta. Lisää kuvia ei tipu vähään aikaan, rupee muuten kisseille nousemaan niin sanotusti pissi päähän, jos heitä liikaa hehkutetaan ;D.

Kamera ei tullut taaskaan tallille mukaan, mutta kävinpä äsken ihan teidän iloksenne nappaamassa vessassa yhden kuvan

243957.jpg

Että tässä teille hieman esimakua siitä mitä on hevosharrastajan arkipäivä. Housut reiteä myöten likomärät, ja kun enimmät lumet olivat hieman sulaneet, paljastui alta housuihin  tarttunut ihana paskakerros. Paskakerros, joka on tietty tiukassa ku mikä. Ja kaikki mitä sain tallilla aikaseksi tänään, oli tavallisten tallihommien lisäksi n.viiden minuutin kentällä pyörähds. Johtuen siitä että taisteltiin Otuksen kanssa ensin n.20 minuuttia siitä että noustaanko hänen selkään vai ei, ja kun siellä selässä lopulta oltiin, rupesi Otusta pelottamaan se he****tin lumisade ja tuuli niiiiiin paljon, että.... Joten kun olimme kiertäneet kentän kerran (jonka jälkeen sinne ilmestyi myös aurausauto, jota piti myös vähän kummastella muutamalla hypyllä ja loikalla, jne.jne.), päätimme ihan yhteisestä sopimuksesta että haluamme pitää hevosen jalat, sekä minun takamukseni vielä toistaiseksi ehjinä, ja lähdimme takasin sisälle, ennen kuin olisin lentänyt nätillä kaarella alas satulasta, tai hevonen olisi riehuessaan telonut itsensä, tai meidät molemmat. Ja vielä talliin mennessämme, päätti Otus rankaista minua vielä oikein kunnolla, ja ensin meinas rynniä ovesta läpi, sitten naapuri ponin karsinaan, ja sen jälkeen vielä junttas ison etukavionsa tietty mun varpaiden päälle... Että olin ehkä hiukan kilisemässä kyllä sen kanssa... Kaikki jotka on joskus hevosen selässä käyneet, tietää miltä se tuntuu kun semmonen massa on jalkojen välissä ja jos sillä on reikä päässä, etkä saa sitä massaa liikkumaan yhtään minne tahtoisit, vaan se tekee ja menee just niinku huvittaa...Joskus tuntuu että jonki sortin reikä kai omassakin päässä ku vapaaehtosesti tällästä tekee, mutta osaa se Otus joskus olla sitten niiiiin ihanakin. Ne jotka tietää mistä puhun, tietää mistä puhun :).

 

Ja jottei tää nyt aiva turhaan oo mikään neuleblogi, niin voin kertoo että oon myös tehnyt niitä onnettomia yrityksiä. Sininen tekele, jonka esittelin vilaukselta viimeeksi, ei ole edistynyt yhtään, mutta sukkia on tulossa pukinkonttiin (joten niistä ei kuvia), ja sitten on tämä ikuisuusrojekti....

243969.jpg

Moni varmaan tunnistaa kuvion, eli Fifiähän se. Poncho on tarkoitus siitä joskus tulla (Fifi2:sta mukaillen, eli suorakaide), mutta kertokaa hyvät ihmiset mulle, MIKSI, oi miksi, olen ikinä ostanut tuon väristä öklötyslankaa, saati ruvennut sitten vielä neulomaan siitä jotain minkä kuvio on noin ihana tehdä, ja olisi varmasti mukava päälläkin tuo... Luulen että tämän rojekti olisi jo (ainakin aikalailla) valmis, jos lanka olis enemmän joku oma väri... Kuten vaikka sininen, tai...sininen, tai....sininen....

Että tällästä tänä iltana, anteeks nyt vaan että asiaa tuli taas paljon enemmän kaikesta muusta kuin neulomisesta, mutta siinä nyt ei ole niin hirveästi mitään erikoista raportoitavaa :) Nyt tää lähtee kattoo BB:tä, ja ilmottelee taas joku päivä.

Niin ja kiitos kaikille kommentoijille ja muillekin lukijoille, näköjään täällä joku kuitenkin käy kun mittari on rullannu jo yli viidensadan.

 

Edit: Unohtui vielä eilen mainita, että jos joku blogissani vierailijoista on kenties vailla uutta puhelinta, niin täällä on myynnissä tämännäköinen kapistus

244414.jpg

Lisätietoa saa kysymällä, ja laitanpa tuohon vielä tuon Nokian esittelysivunkin

http://www.nokia.fi/puhelimet/puhelinmallit/7380/

Eli tuolta pitäisi kyllä löytyä kaikki mahdolliset tiedot, joten jos jotakuta kiinnostaa, niin eikun kysymyksiä tulemaan :)